2013. december 22., vasárnap

Július 4-e szelleme

A családot sokkolta, amikor meglátták fiuk szellemét az unokahúgukról készült fotón. A fiú ebben az évben halt meg, amikor egy tornádó következtében ráomlott az iskola.

Scott McCabe 9 éves fia, Nicholas május 20-án halt meg, amikor a tornádó lecsapott a Moore-i általános iskolára (Plaza Towers Általános Iskola). Nicholas hét osztálytársával együtt halt meg.

McCabe szerint a fia szelleme látható a képen, amit unokahúgáról, Madisonról készítettek a Függetlenség napján. Madison csillagszórókkal játszik a képen. A feje felett egy arc torz képe látható. A McCabe család úgy hiszi ez a fiuk, Nicholas szelleme.

9-year-old Nicholas McCabe died on May 20 when a tornado ripped through his school

"Nem tudtam elhinni, amit láttam. Nicholas imádta július 4.-ét a petárdákkal együtt. Amikor a bátyám meglátta felállt a szőr a hátán. Én is nagyon megijedtem. "mondta Scott McCabe az Oklahoma News 9-nak egy interjúban.

McCabe szerint Nicholast a Plaza Towers-ös pólójában temették el, apja pedig meg van róla győződve, hogy a képen egy piros fölsőt visel.

Nicholas McCabe died when a tornado touched down and destroyed his elementary school

Néhányan szkeptikusak a képet illetően és azt mondják ez mindössze egy kis elmosódás. McCabe azonban úgy véli ez azt bizonyítja, hogy a fia nyomon követi a családja mindennapjait.

"Nyilvánvaló, hogy nem Madison az. Nyilvánvaló, hogy két ember látható a képen, vagy egy ember és egy szellem. Azt mondanak amit akarnak. Én hiszek benne, hogy figyel minket." mondja McCabe.

A tornádó, ami Moore-t sújtotta Oklahoma egyik leghalálosabb tornádói közé tartozott az amerikai történelemben, 25 embert megölt és több százakat sebesített meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése