2011. december 6., kedd

SZELLEMVADÁSZ /Dermesztő eddig ismeretlen mesék/-BEVEZETÉS

A lapon még írtam, hogy valamikor elkezdem fordítani Jason és Grant egyik könyvét, végül pedig majd az összes le lesz fordítva. Könyv fordítónak nem állok be, csak a kiadott kb 20 oldalt fordítom le az összes könyvből, amit az amazonon is el lehet érni angolul. Képekkel illusztrálva szóval érdemes megnézni. Először hozom a bevezetőt, amit jó, ha elolvastok
Ui.: amikor teljesen kész leszek akkor majd letölthető lesz egyben az egész.

BEVEZETÉS

Íme egy kérdés: Szereted a szellemtörténeteket?

Persze, hogy szereted. Mindenki szereti a jó szellemes sztorikat. Mindenki megborzong a történetektől gyászos hangokról, ahogy egyetlen nevet suttognak újra és újra…
Egy arc, ahogy feltűnik a semmiből, aztán eltűnik egy pillanat alatt…
Egy láthatatlan kéz bújuk elő a sötétségből és megragad téged…
Mind hallottuk az összes ilyen történetet. Talán a bátyád mesélt neked egy szellemtörténetet, te pedig megijedtél tőle, amikor még fiatal voltál. Talán te meséltél neki egy történetet és ő ijedt meg. Vagy csak ültél a pislákoló tábortűznél és hallgattad, a barátaid hátborzongató történeteit, amitől mindannyian megijedtetek.
Az emberek mindig meséltek szellemtörténeteket, de a történetek ebben a könyvben mások. Ezek a történetek a mi munkánk.
A munkánk, hogy elmenjünk vadászni helyekre és találjunk szellemeket vagy más bizonyítékokat paranormális tevékenységre. A paranormális azt jelenti túl a megszokotton.
Például hallasz egy kopogó hangot a szobádban éjszaka. Ha a zaj egy törött redőnytől származik, amit a szél csapkod kívülről-az normális. De ha nincs kézzelfogható ok, nem a zár az? Próbálkozol, de nem jössz rá a hang okára. Akkor, lehetséges, hogy az ok az paranormális. Talán a hangot egy szellem idézi elő.
A mi munkánk, hogy megtaláljuk a bizonyítékot. Kinyomozzuk az esetet és elemezzük a bizonyítékokat hosszú ideig. Kezdetekben mi voltunk a The Atlantic Paranormal Sociaty (TAPS), és most, a nyomozásainkat a TV-n Ghost Hunters-nek nevezik.
Az úton összefutottunk csodálatos szellemtörténetekkel. Ebben a könyvben összegyűjtöttük a legérdekesebbeket azért, hogy most megoszthassuk veled.
Néhány rejtélyre találtunk megoldást. Miért nem látjuk a szellemek lábát? A választól meg fogsz hökkenni.
Más történetek nagyon szomorúak. Miért zeng egy gyerekhang a sötétségben egy régi laktanyán?
És néhány történet valóban rémisztő. Csak várd ki, amíg elolvasod a Szellem a vízben-t. Garantáltan megborzongtat.
A könyv történetei mind eltérnek egymástól-de egy dolog közös: az összes tényleg megtörtént, amikor nyomoztunk. Egy láthatatlan kéz próbálta lelökni Grantet a létráról és valóban láttuk az arcokat egy sötét börtönben.
Látogass el a www.GhostHuntBooks.com-ra , hogy hallhass és láthass bizonyítékokat az esetekre, amik veled történtek!
Utána térj vissza a Szellemvadász útmutatóhoz. Bemutatja, hogyan nyomozz saját magad. Ki tudja? Talán a következő szellemes történet, amit elmondasz az a sajátod lesz.
Sok szerencsét!

Jason Hawes és
Grant Wilson

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése